Oletko nähnyt Espoossa kadonnutta Katia? Edelliset havainnot yli kahden viikon takaa

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja helmikuussa kadonneesta espoolaisesta naisesta. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti 19. helmikuuta noin 50-vuotiaasta Espoossa asuvasta naisesta joka oli kateissa.

Poliisin mukaan omaiset ja tutut kutsuvat kadonnutta nimellä Kati. Nainen on ollut kateissa sunnuntaista 14. helmikuuta lähtien.

Poliisi on saanut hänen liikkeistään on muutamia havaintoja. Viimeisin havainto naisesta on katoamispäivältä 14. helmikuuta. Tuolloin hänet oli iltapäivällä nähty Nuottaniemessä, josta hän oli mahdollisesti suunnannut kohti meren rantaa. 

Katoamispäivänä etsittävällä oli yllään poliisin julkaisemassa kuvassa näkyvä vihreä tupsupipo, musta pitkä takki, mustat housut, mustat kengät, tummat hanskat sekä kaulahuivi, jossa on vaaleanpunaista ja harmaata.

Lisäksi poliisi julkaisi nyt myös kadonneen kasvokuvan. Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse vastaajaan numerossa 0295 413 031. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja