Mainos

Jos sunnuntaina lottorivissä 7 oikein, toimi näin!

Kesäkuukausina lottoarvonta järjestetään sunnuntaisin ja seuraavassa arvonnassa luvassa on peräti 11,3 miljoonan euron täyspotti. Jos sunnuntaina seitsemän oikein loksahtaa kohdalle, miten pitää toimia?

– Ensimmäiseksi kannattaa ottaa yhteyttä meille tänne Veikkaukseen. Puhelimessa me toivotamme voittaja tervetulleeksi pääkonttoriimme Vantaalle, ja lupaamme tarjota miljoonien eurojen lisäksi täällä hyvät kakkukahvit. Ensimmäiseksi voittaja ohjataan kassalle, jossa hoidetaan paperiasiat ja voittoon liittyvät asiat kuntoon. Sen jälkeen meiltä lähtevät kahvittajat liikkeelle, ja sen jälkeen siirrytään Legend Loungeen, jossa näytetään Veikkauksen historiaa. Tuon jälkeen kahvitellaan kabinetissa. Sitten kierros yleensä päättyy, yhteyssuunnittelija Annina Heikelä kertoo.

Nykyään kahvit juodaan "salaa"

Legend Loungessa lottovoittaja saa selville, miten voittojen tarkastaminen on aikaisemmin toteutettu. Vuosikymmeniä sitten nimittäin naiset tarkistivat kuponkeja käsin, ja kun iso voitto tuli kohdalle, niin kilautettiin kelloa. Siitä on iso hyppäys tähän päivään, jossa voittaja tiedetään silmänräpäyksessä. Loungessa pääsee myös itse pyöräyttämään lottokonetta.

– Ennen tapana oli toimittaa kukkakimppu voittajan ovelle. Nyt kukkakimppu on muuttunut kakkukahveihin, sillä me haluamme pitää yksityisyydestä kiinni. Jos Veikkauksen auto tulisi kotipihalle kukkakimppuineen, niin kaikki ymmärtäisivät takuuvarmasti silloin, että mistä on kyse. Parempi juoda täällä salaa kahvit, ja pitää matalaa profiilia.

Heikelän mukaan suomalaiset eivät enää ole lottovoittajien suhteen kateellista kansaa.

– Tapasin taannoin takavuosien voittajia ja yllätyin melkoisesti, kun kuulin etteivät he olleet kohdanneet kateellisuutta läheskään niin paljon kuin odottivat, Heikelä jatkaa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja