Jorma Uotisen ylistämä tanssiryhmä DCA nousee lavalle jälleen – koreografina Anitra Ahtolan poika

DCA Enseble nähdään Talent Suomen toisessa jaksossa 3:59
Näin tanssiryhmä esiintyi Talentin esikarsinnoissa.

Talentin esikarsinnoissa erityisesti Jorma Uotisen ja Krista Siegfridsin hurmannut tanssiryhmä DCA Ensemble nousee jälleen lavalle Talent Suomen semifinaalissa. 

Talentin esikarsinnoissa erityisesti Jorma Uotisen sekä Krista Siegfridsin hurmannut tanssiryhmä nähdään Talent Suomen ensimmäisessä semifinaalissa.

Jazz-tanssiryhmä DCA Ensemblen jäsenet ovat kilpailleet ja niittäneet menestystä eri kokoonpanoilla sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Viimeisimpänä meriittinä tytöillä on kulta-, hopea-, sekä pronssimitalit Puolan MM-kisoista.

Ryhmän koreografina toimii itsekin maailmalla tanssijana, tanssinopettajana ja koreografina toimiva Alex Komulainen. Komulainen on tanssikouluyrittäjän ja vuoden 1996 Miss Suomen 1. perintöprinsessan Anitra Ahtolan poika. Hän asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa. 

Talentin tuomaristosta DCA-ryhmä odotti eniten Jorman kommentteja ja tavoitteena olikin saada juuri hänet hämmästymään. Ryhmä villitsi vahvasti myös Kristan, joka kehui esityksen olleen se Hallelujah-hetki, jota hän oli odottanut.

Kuudessa ensimmäisessä jaksossa on nähty laaja kirjo erilaisia koe-esiintymisiä, joista yhteensä 24 on edennyt kolmeen suorana lähetyksenä nähtävään semifinaaliin.

Kustakin semifinaalista yleisö äänestää Talent Suomen huipentavaan finaaliin kaksi esitystä ja tuomarit Jorma Uotinen, Krista Siegfrids,HP Parviainen ja Ernest Lawsonyhden. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. Jännittävässä finaalissa sunnuntaina 5.4. nähdään yhdeksän esitystä, jotka kilpailevat 30 000 euron pääpalkinnosta.

Äänestysohjeisiin pääseet !

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat