Jorma Uotisen ylistämä nuori tanssipari nousee jälleen Talentin lavalle

6:00
Katso parin esitys alkukarsinnoista.

Talentin lavalla nähdään seitsemäsluokkalaiset Stefan ja Maria. 

Talent Suomi -sarja on edennyt semifinaalivaiheeseen. Lavalla kauden toisessa livelähetyksessä sunnuntaina 22. maaliskuuta nähdään voimistelija Elissa Elo, tulitaiteilija ja tankotanssija Tintti Mikkonen, tanssija Leevi Lehtonen, 12-vuotias vatsastapuhuja Rasmus Koskinen, laulaja Elo Umukoro, lavarunoilija Juho Kuusi sekä Stefan ja Maria.

13- ja 12-vuotiaat Maria ja Stefan esittivät alkukarsinoissa lavalla kilpatanssia ja saivat erityisesti Jorma Uotisen ylistämään esitystä. 

– Teissä on kyllä talenttia. Nuoresta iästänne huolimatta, tämä lähenteli jo ammattilaisen osaamista, Uotinen hehkutti tuolloin. 

Maria ja Stefan aloittivat tanssin 6-vuotiaina. He olivat samassa tanssiseurassa keskenään ja päätyivät kolme ja puoli vuotta sitten tanssimaan yhdessä. He tanssivat 6-7 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Molemmat tykkäävät eniten foxtrotista, sekä sambasta ja rumbasta.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. Videot myös Youtubessa!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja