Jorma Uotinen laukoi yllättävän kommentin Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä –Timo Lavikainen herkistyi

Näyttelijä Timo Lavikainen pisti parastaan parketilla.

Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski esittivät tanssiparketilla  Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa näyttävän tanssinumeron, jonka pohjana oli Lavikaisen ja hänen rakkaansa tarina.

– Se tunne, että kun tajuaa, että on löytänyt sellaisen ihmisen, jonka kanssa haluaa olla, Lavikainen totesi ennen tanssia.

Lavikainen ja Lehmuskoski esittivät aistikkaan foxtrotin. Lehmuskoski esiintyi samppanjan värisessä mekossa, jonka laskokset liehuivat kauniisti tanssin aikana.

Esityksessä nähtiin pysäyttäviä pyörähdyksiä ja soljuvia askelluksia sekä nosto, joka sai studioyleisön hurraamaan.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Tuomaristo arvioi esityksen olleen hyvä, mutta kaipasi tanssiasennon korjausta.

– Tämä oli rauhallinen, lämmin ja positiivinen. Olin löytäniväni ne rakkaudessa olevat nousut ja laskut. Mieleeni tuli runo: "en minä onnea hakenut, onni saapui etsimättä elämän suuressa puvussa, rakkauden se toi minulle", tätä oli levollista ja hyvä katsoa, Uotinen kommentoi.

Tuomaristo antoi parille 18 pistettä. Lavikainen lähetti kotiin herkät terveiset:

– Tulen muutaman tunnin päästä kotiin ja sitten nähdään. Rakastan sinua.

Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat