Jordan myöntää: Seksiä exän kanssa!

Glamourmalli Katie Price, taiteilijanimeltään Jordan, myöntää harrastavansa petipuuhia Alex Reidin kanssa erosta huolimatta.

Katie Price, 32, myöntää harrastavansa vielä seksiä aviomiehensä Alex Reidin kanssa, vaikkei olekaan enää tämän kanssa yhdessä. Price myös uskoo toisen entisen aviomiehensä, Peter Andren, olevan vielä rakastunut ex-vaimoonsa.

Vaikka Price vasta viikkoja sitten ilmoitti eroavansa häkkitappelija Alex Reidista, Reid majailee silti satunnaisesti parin yhteisessä kodissa. Pari myös eksyy silloin tällöin samaan sänkyyn.

– Olemme eronneet. Kyllä, hän käy talolla, mutta emme ole yhdessä. Harrastanko seksiä kenen tahansa kanssa vai harrastanko sitä exäni kanssa? Voiko joku väittää, ettei ole koskaan mennyt sänkyyn exänsä kanssa? Price kysyy.

– Olemme ystäviä, olemme aikuisia ja hyvissä väleissä... Se on täysin eri tilanne, mikä minulla on Peten kanssa, Price kertoo viitaten toiseen exäänsä.

Andre syytti hiljattain Pricea siitä, että heidän Princess-tyttärensä oli saanut palovamman ollessaan äitinsä huostassa.

– Hän on luultavasti vielä rakastunut minuun. Se on se ongelma. Rakkauden ja vihan välissä on ohut viiva, Price raivoaa.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja