Jordan vahvistaa eron: Avioliitto oli virhe!

Kurvikas glamourmalli Katie Price on vihdoin myöntänyt eronneensa aviomiehestään Alex Reidistä 11 avioliittokuukauden jälkeen.

Pitkän spekuloinnin jälkeen glamourmalli Katie Price, 32, taiteilijanimeltään Jordan, on vihdoin myöntänyt, että avioliitto häkkitappelija Alex Reidin, 35, kanssa on ohi. Tiedottajansa kautta välittämässään pitkässä tiedotteessa tähti kertoo syyt eron taustalta. Price muun muassa kertoo astelleensa alttarille liian nopeasti, mutta syyttää myös Reidiä julkkisstatuksen himoamisesta.

– Alexilla ja minulla on ollut lukuisia vaikeuksia viime kuukausien aikana. Myönnän, että nämä johtuivat osittain siitä, että menin naimisiin liian nopeasti – teemme kaikki virheitä, ja tämä oli yksi niistä, Jordan tilittää.

– Vaikeuksiamme ei auttanut se, että Alex viehättyi elämästä julkisuudessa. En tietenkään voi kritisoida ketään, joka näin haluaa tehdä ja alunperin yritin auttaa häntä urallaan saaden hänelle sopimuksia tuotantoyhtiöstäni. Jos Alex haluaa pitää kiinni noista sopimuksista, tuotantoyhtiö tekee niin mielihyvin. Kuitenkin Alexin halu mainostaa itseään muutti suhteemme dynamiikkaa ja edisti etääntymistämme.

– Alex ja minä olemme viettäneet tunteja keskustellen suhteestamme ja yritimme saada sen toimimaan, mutta ongelmamme ovat liian syvällä. Olin toivonut, että voisimme päättää suhteemme ystävällisissä väleissä ja ilman sanasotaa mediassa.

Alunperin Price suostui pitkittämään eroilmoitusta Reidin pyynnöstä, mutta muutti mielensä, kun julkisuuteen levisi kuvia Reidistä ja Pricen Junior-pojasta. Glamourmalli oli päättänyt pitää lapsensa vastedes poissa julkisuudesta, ja suuttui Reidille, kun tämä ei kunnioittanut hänen toiveitaan. Reid itse väitti jonkun toisen myyneen kuvan lehdille.

Myös asumisjärjestelyt aiheuttavat ex-parille ongelmia. Perheen koti on varustettu Jordanin vammaista Harvey-poikaa ajatellen, joten tähti ei noin vain voi muuttaa sieltä pois. Julkisuudessa onkin kuitenkin kerrottu myös Alexin kieltäytyneen muutosta.

– On totta, että olen pyytänyt Alexia muuttamaan pois kodistamme, ja ettei hän aio tehdä sitä. Lähtisin itse, mutta talo on varustettu Harveyn tarpeita varten. Alex haluaa esittää itsensä kunniakkaassa valossa, ja toivon, että hän käyttäytyy niin.

Jordanilla on kolme lasta entisistä suhteistaan.

JORDAN: POVIPOMMIN PÄIVÄKIRJA Subilla ensi maaliskuussa.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja