Joonas Korpisalo oli jäätävän hyvä ratkaisupelissä – torjui nollapelin ja pudotti NHL-tähtiä pursuavan Toronton jatkosta

Joonas Korpisalo torjui nollapelin, kun Columbus Blue Jackets eteni jatkoon NHL: n pudotuspelien karsintakierrokselta ja pudotti Toronto Maple Leafsin kesälomille.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Korpisalo tarvitsi nollaansa 33 torjuntaa, ja Columbus vei ratkaisuottelun lukemin 3–0. Koko ottelusarja meni Blue Jacketsille voitoin 3–2.

26-vuotias Korpisalo torjui nollapelin myös joukkueiden toisessa kohtaamisessa, mutta putosi penkille kesken heikosti sujuneen kolmannen ottelun. Neljännessä ottelussa Columbuksen maalin suulla aloitti jo Elvis Merzlikins.

Ratkaisupelin koittaessa latvialainen Merzlikins ei kuitenkaan pystynyt syystä tai toisesta pelaamasta lainkaan, minkä vuoksi vastuu siirtyi jälleen Korpisalolle.

– Kuulin eilen jossain vaiheessa päivää, että aloitan maalilla tänään, Korpisalo kertoi medialle pelin jälkeen.

NHL:n tähtipelaajia pursuavan Toronton hyökkäyksen nollaamisesta Korpisalo jakoi kiitoksia koko joukkueelle.

– Ei ole väliä, oliko se nollapeli vai ei, mutta se oli valtava peli. Kaverit tekivät mahtavan työn edessäni. Se oli mielestäni loistava ottelu kokonaisuudessaan, Korpisalo jatkoi.

Columbus kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella NHL:n mestarisuosikkeihin lukeutuvan Tampa Bay Lightningin.

Lue myös:

    Uusimmat