Joonas Korpisalo kävi kuumana ratkaisuhetkien rähinässä – Detroitin kavennusmaali hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen

Joonas Korpisalo torjui Columbus Blue Jacketsille kauden ensimmäisen voiton, kun joukkue kaatoi Detroit Red Wingsin maalein 3–2. Detroitin kavennusmaaliin johtanut tilanne kolmannen erän lopussa kuumensi Korpisalonkin tunteet.

Columbus karkasi päätöserän alussa kahdella pikamaalilla 3–1-johtoon, ja Detroit haki ottelun lopussa kavennusta ja tasoitusta ilman maalivahtia.

Viimeisen minuutin alkaessa Korpisalo torjui Anthony Manhtan laukauksen kilvellään. Kiekko pomppasi vielä ilmaan, ja Bobby Ryan yritti osua siihen, mutta tuli vain huitaisseeksi Korpisaloa mailallaan. Zach Werenski kolasi välittömästi Ryanin nurin Korpisalon päälle. Tilanteeseen tuli myös Vladislav Namestnikov, joka ajoi Korpisalon päälle samalla, kun kiekko lipui jo maaliin.

Korpisalo kuumeni Namestnikoville ja antoi tälle pari iskua kilvellään, mutta Max Domi tuli pikaisesti väliin ja otti Namestnikovin syleilyynsä. Alkoi joukkotappelu, jossa Werenski ja Dylan Larkin sekä Ryan ja Oliver Björkstrand ottivat kunnolla yhteen.

Tilannetta pyöriteltiin läpi useammasta kuvakulmasta, ja lopulta maali hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen, koska kiekko meni maaliin Columbus-pelaajien oman toiminnan seurauksena.

Korpisalo torjui ottelussa 35 laukausta.