Mainos

Ei vieläkään päävoittoa! Ensi viikolla Loton ennätyspotissa jo 15,5 miljoonaa euroa – tässä illan oikea rivi

9:59
Seuraa suorana historian suurimman lottopotin arvontaa!

Tänään oli jälleen mahdollisuus voittaa Loton kaikkien aikojen ennätyspotti, mutta lottoajat jäivät vieläkin nuolemaan näppejään. Ensi viikolla potti nousee taas uuteen ennätykseen, 15,5 miljoonaan euroon.

Loton oikea rivi oli illan arvonnassa kierroksella 5/2019 1, 10, 19, 27, 36, 37 ja 39. Lisänumero oli 5. Loton plusnumero oli 7.

Lottopotti on kasvanut ennätysmäiseksi, koska kyseessä oli peräti 15. perättäinen viikko, kun Lotosta ei löytynyt täysosumia. Edellinen seitsemän oikein -tulos saatiin 20. lokakuuta.

180 000 euroa Forssaan ja Saloon

Vaikka pääpotti odottaa voittajaansa, 6+1-tuloksia löytyi tämän illan arvonnassa kaksi kappaletta. Niillä voitti lähes 180 000 euroa.

Toinen voittopeleistä oli pelattu Forssan Prismassa. Pelaaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen. Toinen voitoista meni viiden osuuden porukalle, joka oli pelannut Sale Perttelissä Salossa.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 8 7 4 7 9 5 2. Jokerista löytyi viisi 6 oikein -tulosta. Tuloksella voitti 20 000 euroa. Yhteen voittoriveistä oli valittu Tuplaus ja rivin viimeinen numero meni oikein, joten voittosumma nousi 40 000 euroon.

Lomatonnin voittorivi on San Diego 59. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 27 kappaletta.

Miksi potti ei nouse joka kerta?

Ennätyspotista huolimatta kansalaiset ovat ihmetelleet, miksi päävoitto nousee niin hitaasti. Mikään sääntö ei määrää sitä, että Loton päävoiton pitäisi nousta jokaisella kierroksella.

Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski vastasi MTV:n Uutisextrassa tammikuussa ihmisiä askarruttavaan kysymykseen.

Jättimäinen voittopotti on saanut ihmiset miettimään myös sitä, miten omat voiton mahdollisuudet voisi maksimoida. MTV Uutiset kertoo "vaietusta rajasta", joka täyttyy, jos Loton pottia nostetaan edelleen.

Silloin päästään yli rajan, jossa täysosuman todennäköisyys ja voittopotin suuruus kohtaavat. Tämä vaatisi kuitenkin yli 18 miljoonan euron satsauksen.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja