Jokerit teurasti KHL:n suurseuran totaalisesti! Toisessa erässä räjähti ennennäkemättömällä tavalla

Jokerit murskasi jääkiekon KHL:n suurseuran Pietarin SKA:n kotonaan peräti 6–0. Helsinkiläiset löivät toisessa erässä käyntiin ennennäkemättömän rallin.

Jokerit mätti nimittäin toiseen erään peräti viisi maalia. Ensimmäistä kertaa KHL:n historiassa SKA hävisi yhden erän viidellä maalilla.

Peter Regin heilutti erän aikana vahvimmin puikkoa tehoilemalla pisteet 2+1. Verkkoa heiluttivat toisessa erässä myös Brian O’Neill, Steve Moses ja Mikko Lehtonen.

Kiekon SKA-maalivahti Aleksei Melnitshukin kainalosta häkkiin tällännyt O'Neill värkkäsi jo kauden 18. maalinsa ja nousi osuman päähän KHL:n maalipörssin kärjestä.

Moses löi illan toisella osumallaan viimeisen sinetin päätöserässä ja nousi Reginin tavoin tehoihin 2+1.

SKA on KHL:n läntisessä konferenssissa TsSKA Moskovan jälkeen toisena. Jokerit on konferenssin kärkitaistelussa neljäntenä. Pisteen helsinkiläisten edellä oleva Dynamo Moskova on pelannut kaksi ottelua Jokereita enemmän.