Jokerit-puolustajan erikoinen oma maali koitui kohtalokkaaksi – helsinkiläisjoukkueelle toinen perättäinen tappio

Jokerit hävisi KHL:ssä Metallurg Magnitogorskille perjantaina lukemin 2-3.

Pääkuvan videolla kuvaa Jokereiden keskiviikkoisesta ottelusta. (31.10.)

Jokerit aloitti ottelun mainiosti, kun puolustaja Alex Grant laukoi vierailijat johtoon vain viiden minuutin pelin jälkeen.

Hieno alku vesittyi kuitenkin lopulta, sillä seuraavista kolmesta osumasta vastasi kotijoukkue Magnitogorsk.

Magnitogorskin kolmas maali syntyi todella erikoisella tavalla. Kiekko pomppasi maalin kulmalta yläilmoihin. Jokerit-puolustaja Oliver Lauridsen yritti lyödä hanskallaan kiekon väljemmille vesille, mutta yritys epäonnistui täysin ja peliväline pomppi omaan maaliin.

Jokereiden Sami Lepistö toi vierailijoille vielä lohtua kaventamalla lukemiksi 2-3 noin kuusi minuuttia ennen ottelun päätöstä, mutta osuma jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi.