Jokerien ensi kauden kotihalli selvillä

Helsingin Jokerit tiedotti tiistaina, että se tulee pelaamaan suurimman osan ensi kauden otteluistaan Keravan jäähallissa. Osa otteluista pelataan Helsingin jäähallissa.

Jääkiekkoliitto tiedotti myös tiistaina, että Jokerit saa sarjapaikan Mestikseen ehdollisena. Jääkiekkoliitto edellyttää vielä, että Jokerit toteuttaa omistusjärjestelyt sekä pääomituksen lisenssihakemuksessa kuvatulla tavalla 31.3.2023 mennessä. Mestiksen lisenssikomitea käsittelee Jokerien hakemuksen maaliskuussa.

– Kiitämme Jääkiekkoliittoa yhteistyöstä hakemuksen valmistelussa, ja olemme luonnollisesti iloisia positiivisesta päätöksestä. Liiton pyytämät omistajuuteen liittyvät toimenpiteet ovat jo valmistelussa ja ne toteutetaan suunnitellusti pyydetyssä aikataulussa, Jarmo Koskinen sanoi Jokerien tiedotteessa.

– Seuraavaksi vuorossa on Mestiksen lisenssikomitean käsittely, ja vaikka mikään ei ole tietysti varmaa, olemme luottavaisia siitä, että hakemus täyttää ehdot myös komiteassa. Hankkeen keskeinen voimavara on Jokereiden laadukas juniorityö, jonka pohjalle myös Mestis-edustusjoukkue rakennetaan, Koskinen totesi.

Jokerit pelaa suurimman osan otteluistaan Keravan jäähallissa, jonka kapasiteetti on noin 1500 katsojaa. Koskisen mukaan alustavana tavoitteena on pelata Helsingin jäähallissa noin 4-10 ottelua. 

– Kaudella 2024–25 Jokereiden pelipaikka on Helsinki, ja jatkamme kevään aikana selvitystyötä ensisijaisesti Helsinki-hallin ja toissijaisesti Helsingin jäähallin käyttömahdollisuuksista, Koskinen totesi. 

Seura kertoo, että edustusjoukkueen ensi kauden runko koostuu tämän kauden U20-joukkueen pelaajista.

Lue myös:

    Uusimmat