Johnny Depp syyttää veljeksiä yli 40 miljoonan veloista – managerit kuvailevat holtittomaksi tuhlariksi

Johnny Deppin omaisuudenhoidosta on poikinut muheva riita. 

Elokuvatähti Johnny Depp haastoi tammikuussa veljespari Joel ja Rob Mandelin pyörittämän The Management Group -manageritoimiston 25 miljoonasta, syyttäen heitä huijauksesta ja huolimattomuudesta. Lisäksi hän syytti heitä epäonnistumisesta verojensa hoitamisessa ja siitä, että hänen nimiinsä olisi otettu korkeakorkoista lainaa. 

Depp väittää, että manageritoimisto hankki hänelle yli 40 miljoonan velat. Vastaavasti manageritoimiston mukaan Deppin taloudellisen mahalaskun syynä on miehen huikentelevainen elämäntapa. 

– Depp eli äärimmäisen pröystäilevästi, ja elämäntavn ylläpito maksoi hänelle jopa 2 miljoonaa kuukaudessa. Ja siihen hänellä ei yksinkertaisesti ollut varaa, Mandelin veljesten lakimies kirjoitti vastakanteessa. 

– Depp ja Depp yksin on vastuussa kaikista taloudellisista ongelmista, hän korosti. 

Depp nosti syytteen samana päivänä, kun hänen eronsa Amber Heardista vahvistui. 

– The Management Group teki viimeisen 17 vuoden aikana kaikkensa suojellakseen Deppiä itseltään ja pitääkseen tämän taloudellisesti vakaassa asemassa. Lopulta TMG:llä ei ollut enää mahdollisuuksia pakottaa Deppia tekemään viisaampia taloudellisia päätöksiä, lakimies toteaa. 

Depp kommentoi asiaa tiistaina Wall Street Journalin haastattelussa. 

– Miksi he eivät poistaneet minua asiakaslistaltaan, jos kerran olin niin hallitsematon? Olen työskennellyt todella, todella kovasti useita vuosia ja luottanut useisiin ihmisiin. Osa heistä on pettänyt luottamuksen, Pirates of the Caribbean -tähti totesi.

Lähde: E!Online

Lue myös:

    Uusimmat