Joensuun törkeästä ryöstöstä etsintäkuulutettu kolmen kopla saatu kiinni Tampereella – "Saaduilla yleisövihjeillä oli suuri merkitys"

Oletko nähnyt näitä miehiä? Poliisi etsii kolmikkoa epäiltynä törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta 0:33
Poliisi julkaisi eilen kuvat etsintäkuulutetuista miehistä.

Poliisi on napannut eilisillan ja viime yön aikana Joensuun törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta etsintäkuulutetut miehet.

Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan kolmikko otettiin kiinni Tampereella osittain yleisön vihjeiden ja osin poliisin omien toimien ansiosta.

– Saaduilla yleisövihjeillä oli suuri merkitys miesten tavoittamisessa ja poliisi kiittää saamistaan havainnoista ja vihjeistä asian selvittämiseksi, poliisin tiedotteessa kiitellään.

Tällä hetkellä poliisin tiedossa on, että törkeästä ryöstöstä aiheutui huomattavaa taloudellista vahinkoa tapauksen asianomistajalle. Uhrina ollut joensuulainen mies oli kertomansa mukaan pakotettu henkilöauton kyytiin, ja häneltä oli puukolla uhaten otettu lompakko ja pankkitunnukset. Niiden avulla epäillyt olivat ottaneet pikavippejä ja nostaneet automaateilta rahaa.

Poliisi jatkaa tapauksen parissa esitutkinnan merkeissä. Tällä viikolla päätetään, esitetäänkö epäiltyä kolmikkoa vangittavaksi.

Lue myös:

    Uusimmat