Mainos

Oletko nähnyt näitä miehiä? Poliisi etsii kolmikkoa epäiltynä törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta Joensuussa ja Kuopiossa

0:33

Poliisi on julkaissut kolmen miehen kuvat liittyen Joensuussa viikonloppuna tapahtuneen törkeän ryöstön ja törkeän vapaudenriiston esitutkintaan.

Poliisi on julkaissut kolrmen miehen, Kimi Tervon, Jesse Muuraisen ja Pekka Räsäsen kuvat tapaukseen liittyen. Miehet on etsintäkuulutettu epäiltynä törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta. Poliisilla on yksi tapaukseen liittyvä mies lisäksi pidätettynä.

Epäilty rikos tapahtui Joensuussa ja Kuopiossa viime perjantain ja lauantain välillä. Poliisi sai tapauksesta tiedon lauantai-aamuna, kun hätäkeskukseen soitti joensuulainen mies, joka kertoi olevansa Kuopiossa ryöstettynä.

Uhri pakotettiin autoon ja kyydittiin Kuopioon

Mies oli kertomansa mukaan pakotettu Joensuussa henkilöautoon ja kyyditetty sieltä Kuopioon. Sieppaajat olivat puukolla uhaten saaneet mieheltä lompakon ja pankkitunnukset, joiden avulla miehet ottivat runsaasti pikavippejä ja nostivat rahaa pankkiautomaateilta.

Mies pääsi Kuopiossa pakenemaan majoitusliikkeestä, jonne hänet oli  pakotettu.

Miehillä on ollut käytössään Volvo-merkkinen henkilöauto rekisterinumeroltaan VNY-781. Viimeiset havainnot kateissa olevista rikoksesta epäillyistä ovat lauantai-aamupäivältä Leppävirran Teboil-huoltamolta noin klo 10 aikaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja vihjeet rikoksesta epäiltyjen liikkeistä ja olinpaikoista hätäkeskukseen tai Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja