Joensuun Prismasta katkesivat sähköt yöllä – Prisma-johtaja: Tappiot mitataan kuusinumeroisissa luvuissa

1:03
Katso video: MTV testasi S-marketin hävikkilaatikon – tätä kaikkea sai kahdella eurolla.

Muuntajan rikkoutumisesta johtunut yöllinen sähkökatkos sulatti kylmätuotteet Prisma Joensuussa. 

Prisma Joensuusta on torstaina ja perjantain välisenä yönä 15.–16.7. rikkoutunut muuntaja, minkä seurauksena osassa myymälästä ei ole ollut sähköjä.  

Prisma-johtaja Olli Kontiainen kertoo, että tappioiden tarkkaa summaa on tällä hetkellä mahdotonta arvioida, mutta kuusinumeroisissa luvuissa liikutaan. 

– Tämäntasoista sähkökatkosta ei ole koskaan tapahtunut meillä aiemmin. Toki joitain pienempia sähkökatkoja on ollut, mutta tämä on poikkeuksellista, Kontiainen kommentoi. 

Kauppakeskus avautui tänään osittain kello 8, ja Prisma on ollut auki asiakkaille kello 13 alkaen. Toki kylmässä eli pakastimessa ja jääkaapissa olevia tuotteita ei vielä ole Kontiaisen mukaan saatavilla, vaan siihen menee useampi päivä, että kaikki kylmähyllyt saadaan täydennettyä.

– Sulaneita ja lämmenneitä tuotteita sekä tuotepakkauksia on kymmeniä tuhansia, joten hyllyjen tyhjentäminen ja tuotetäydennysten uudelleen hyllyttäminen vie hetken aikaa. Kylmäsäilytystä vaativissa tuotteissa tulee olemaan muutaman päivän ajan tuotepuutteita, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen sanoi MTV Uutisille aiemmin tänään. 

Uusien korvaavien tuotteiden tilauksia on jo tehty ja tuotetäydennyksiä ryhdytään tekemään heti, kun uudet kuormat saapuvat. 

– Pahoittelen tästä PKO:n omistajille sekä muille asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisää henkilökuntaa on kutsuttu töihin heti kun vahinko havaittiin ja teemme kaikkemme, että normaaliin kaupankäyntiin päästään palaamaan mahdollisimman pikaisesti, Härkönen jatkaa Facebook-päivityksessä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja