Joel Pohjanpalon upea maalivire sen kuin jatkuu – Huuhkajat-hyökkääjältä näppärä päätaiturointi

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo onnistui jälleen maalinteossa, kun hän vei edustamansa Hamburger SV:n 2-1-johtoon 2. Bundesliigan ottelussa SV Wehen Wiesbadenia vastaan.

Vierasjoukkue Wehen karkasi yllätysjohtoon ottelun 12. minuutilla Manuel Schäfflerin osuman myötä.

HSV ei tästä hetkahtanut.

Puolustaja David Kinsombi iski tasoituksen vain kahta minuuttia myöhemmin.

Sitten esiin astui suomalaishyökkääjä Pohjanpalo.

Ottelun 27. minuutilla Pohjanpalo esitteli päätaitojaan, kun hän puski näppärästi pallon ohi Wehenin maalivahdin Heinz Lindnerin.

Pohjanpalo jatkoi samalla varsin mukavaa maalivirettään. Koronaviruspandemian luoman tauon jälkeen Pohjanpalo on iskenyt neljään otteluun kolme maalia.

HSV otti lopulta voiton lukemin 3-2. Voiton myötä HSV on kahden pisteen päässä 2. Bundesliigassa toisena olevasta Stuttgartista.