Joel Armia pelasti Montrealin ja ulosajetun Jesperi Kotkaniemen

Joel Armia vastasi joukkueensa Montreal Canadiensin kahdesta ensimmäisestä maalista 5-3-voitossa Philadelphia Flyersia vastaan. Montreal kavensi ahtaassa asemassa NHL:n pudotuspelisarjan voitot lukemiin 2-3.

Armia avasi ottelun maalinteon alivoimalla vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen. Xavier Ouelletin keskialueelta laukoma kiekko pomppasi päätylaudoista maalin eteen, ja ovelasti tilanteen haistanut Armia sivalsi paluukiekon verkkoon.

Philadelphia meni toisessa erässä 2-1-johtoon Jakub Voracekin kahdella ylivoimamaalilla, jotka tshekkihyökkääjä iski Jesperi Kotkaniemen ulosajoa seuranneen viiden minuutin rangaistuksen aikana. Kotkaniemen ottelu päättyi toisen erän alussa laitataklaukseen, jossa porilainen rusikoi Travis Sanheimin.

Armia iski jälleen ottelun puolivälin ylityttyä. Pienestä kulmasta lähtenyt näppärä sutaisu yllätti Flyers-maalivahti Carter Hartin. Vain reilua minuuttia myöhemmin Brendan Gallagher vei ylivoimalla Montrealin 3-2-johtoon.

Flyers tasoitti alle kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua, mutta Nick Suzuki vei Montrealin jälleen maalin etumatkalle heti seuraavasta hyökkäyksestä. Phillip Danault sinetöi loppulukemat 5-3:een Artturi Lehkosen syötöstä.