Jevgeni Malkin vitsaili suhteestaan Kasperi Kapaseen – kaksikon hassuttelu ehti jo lähteä laukalle somessa

Monet NHL-toimittajat kaavailivat Kasperi Kapasesta Sidney Crosbyn ketjukaveria, kun mies kaupattiin Pittsburgh Penguinsiin. Kapanen on kuitenkin löytänyt viime aikoina yhteisen sävelen Jevgeni Malkinin kanssa. Miehet tulevat ilmeisesti toimeen myös kaukalon ulkopuolella.

Malkinilta tiedusteltiin hänen suhteestaan Kapaseen, kun Penguins voitti perjantaiyönä Suomen aikaa Buffalo Sabresin.

Toimittaja Jenna Harner on jakanut Twitterissä pätkän Malkinin haastattelusta.

– Hän (Kapanen) puhuu suomea. En ymmärrä, aloitti Malkin vitsaillen.

– Nyt on kaikkia sääntöjä (koronan vuoksi), ja meidän pitää pysyä hotellissa. Emme voi käydä yhdessä esimerkiksi päivällisellä. Ehkä olen liian vanha hänelle, mutta yritän nähdä häntä ja pelata hänen kanssaan yhdessä korttia sekä videopelejä hotellilla. Kyseessä mukava ja hauska kaveri, jatkoi Malkin.

Kapanen ja Malkin ilahduttivat faneja myös aiemmin viikolla sosiaalisessa mediassa, kun molemmat miehet jakoivat Instagram Storiesissa fanitilin tekemän piirroksen kaksikosta.

Hassuttelulla viitattiin kulttimainetta nauttivaan elokuvaan Step Brothers (Velipuolet), jossa nelikymppisistä miehistä tulee uusperheen myötä toistensa velipuolet ja parhaat kaverit. Velipuolten sijaan Malkin ja Kapanen ovat piirroksessa luonnollisesti Linemates (Ketjukaverit).

Katso twiitit alta.



Lue myös:

    Uusimmat