Jethro Rostedtin luksusvene upposi viime kesänä – sai vihdoin uuden veneen: "Nyt saa kesä tulla"

Jethro Rostedt pääsee taas veneilemään.

Julkkiskiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt iloitsee Instagramissa uudesta veneestään. Venevalmistaja XO Boats Oy toimitti Rostedtille uuden veneen korvauksena viime kesänä yllättäen uponneesta veneestä. 

Rostedtin XO Cruiser -luksusvene upposi yllättäen Turun edustalla viime elokuussa. Vene oli yli 300 000 euron arvoinen. 

Rostedt haastoi venevalmistajan oikeuteen ja vaati korvauksia. Asiaa käsiteltiin toukokuussa Helsingin käräjäoikeudessa. Rostedt ja XO Boats Oy pääsivät asiassa sopuun ja Rostedtille luvattiin toimittaa uusi vene. 

Nyt uusi vene on saapunut, ja Rostedt poseeraa tyytyväisenä sen edessä. Hän lisäsi samaan Instagram-julkaisuun myös kuvan, jossa poseeraa samassa asennossa uponneen veneen edessä.

– Terve tyttö tuli! Rostedt iloitsee julkaisussa.

Rostedt kertoo, että veneen ristiäisiä vietetään tällä viikolla.

– Uusi vene lipui Aurajoen suunnalta satamaan ja niin kuin siinä hääohjelmassa sanotaan: ja lopuksi kaikki oli hyvin. Veneellä on ristiäiset vielä tällä viikolla. Yritin jo liimailla kylkiin nimitarrat, mutta siitä ei innostuneisuudesta johtuvasta käsien tärinästä tullut mitään. Tarrat vinoon ja osittain päällekkäin. Täytyy muuten soittaa jollekin, joka osaa niitä liimata. Nimen voin kuitenkin jo paljastaa: Yolo 2.0. Kivaa tiistaita kaikille, nyt saa kesä tulla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja