Jessica Biel: Minulla on ulkonäköpaineita

Jessica Biel on kuvankaunis näyttelijä, jonka ei luulisi kärsivän ulkonäköpaineista. A-team elokuvaa tähdittävä kaunotar on kuitenkin armoton itselleen - tähti haluaisi muun muassa pidemmät jalat.

Biel on kuvannut viime aikoina A-team -elokuvaa yhdessä naisten suosikkien Liam Neesonin ja Bradley Cooperin kanssa. Näyttelijä myöntää, että oli ihanaa olla machomiesten ympäröimänä kuvauksien ajan.

– Olin kuin yksi pojista. Ohjaaja Joe Carnahan teki kaikesta niin mukavaa, joten en tuntenut, että olisin tungetellut heidän seuraansa. Pojat olivat niin mukavia, kilttejä ja ammattimaisia. Meillä oli todella hauskaa, Biel kertoo.

Näyttelijä iloitsi myös vastanäyttelijästään Cooperista, jota hän sai suudella elokuvassa.

– Jonkunhan se oli tehtävä, Biel vitsailee.

Ei herkuille

Jessica Biel, Kuva: Getty Images, Ian Gavan

Jessica Biel, Kuva: Getty Images, Dimitrios Kambouris

Biel paljastaa OK-lehdessä, että ruoka on hänelle kuin huumetta, sillä se vaikuttaa suoraan hänen ulkonäköönsä ja olotilaansa.

Elokuvanteon aikaan näyttelijä napostelee mielellään terveellisiä välipaloja, sillä hänen täytyy kestää pitkiä työpäiviä.

– Kun syön epäterveellisesti, minulla on vähemmän energiaa, mikä näkyy ulkonäössäni ja siten myös elokuvassa, hän perustelee.

Biel kertoo, että hänen kaunis ulkonäkönsä ei ole vain geenien ansiota, sillä hänen täytyy tehdä paljon töitä pitääkseen vartalonsa kunnossa.

Jessica Biel, Kuva: Getty Images, Carlos Alvarez

– Välttelen sokeria, kahvia, leipää, vehnää ja gluteiinia - eli niitä hauskoja asioita, joita kaikki haluavat syödä. Se on vaikeaa, mutta olen hyvin kurinalainen. Pysyn yleensä ruodussa, mutta toisinaan retkahdan. Valitsen myös usein yhden päivän, esimerkiksi sunnuntain, jolloin saan syödä mitä vaan, Biel paljastaa.

Pitkät jalat haaveena

Vaikka Biel on äänestetty monta kertaa maailman kauneimpien ihmisten listalle, kuvankaunis näyttelijä ei ole turvassa ulkonäköpaineilta.

– Saan näppyjä kasvoilleni, koska pidän paljon meikkiä ja työskentelen ulkona ja hikoilen. Jos lihon, kilot kerääntyvät vyötärölleni ja se ärsyttää minua joskus. Toivoisin myös, että jalkani olisivat pidemmät. Kamppailen samojen epävarmuustekijöiden kanssa kuin muutkin ihmiset, Biel kertoo Look-lehdessä

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja