Jesse Puljujärvi tyrmäsi KHL-seuran rahakkaat kosiskelut, suomalaistähdellä vain kaksi vaihtoehtoa – "Tarjosimme hänelle hyvää sopimusta"

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi ei ole kiinnostunut pelaamaan KHL:ssä, kertoo Torpedo Nizhny Novgorodin seurapomo Maksim Gafurov.

Viime kesänä Puljujärvi ei suostunut solmimaan NHL:ssä pelaavan Edmonton Oilersin kanssa jatkosopimusta, koska halusi seuran kauppaavan hänet. Kauppaa ei kuitenkaan syntynyt, joten Puljujärvi pelasi viime kaudella SM-liigassa.

Puljujärvi takoi 56 ottelussa komeasti 53 tehopistettä. Suomalaishyökkääjän tulevaisuuden yllä on yhä kysymysmerkkejä. Puljujärven edesottamukset ovat kiinnostaneet myös KHL:ssä.

Puljujärven KHL-oikeudet omistava Torpedo tarjosi suomalaiselle jopa laadukasta sopimusta.  Puljujärvi hylkäsi kuitenkin venäläisseuran tarjouksen, koska hän on suunnannut katseensa vain kahteen suuntaan.

– Hän on todella mielenkiintoinen pelaaja, mutta tässä tilanteessa meidän on ymmärrettävä, mitä hän haluaa. Hän ei ole valmis tulemaan KHL:ään, vaikka tarjosimme hänellä hyvää sopimusta. Hän haluaa Suomeen tai Pohjois-Amerikkaan, Torpedon GM Gafurov sanoo Full Press Coveragen haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat