Jesse Puljujärvi palasi Ouluun tehokkaasti – suomalaistähti johdatti Kärpät voittoon CHL:ssä

Jesse Puljujärven paluu Kärpät-paitaan sujui voitokkaasti, kun Kärpät otti 3-1-voiton Grenoblesta CHL:n avauskierroksella.

CHL avaa C Moren kiekkokauden

Puljujärvi palasi Kärpät-paitaan tehokkaasti, kun hän saalisti paluuottelussaan komeat 1+1-tehot.

Kärpät otti ottelun komentoonsa jo avaushetkistä lähtien, kun Puljujärvi tälläsi pelivälineen verkkoon alle kolmen minuutin pelin jälkeen.

Niin ikään Kärppiin palannut Janne Pesonenkin onnistui maalinteossa ensimmäisen erän päätösminuutilla.

Grenoble onnistui vielä kaventamaan lukemiksi 1-2, kun ranskalaistähti Damien Fleuryn terävä kuti ohitti Kärppien 19-vuotiaan maalivahdin Justus Annusen.

Klo 18.50: Pelicans-Lausanne, C More Max

Kärpät onnistui kuitenkin vielä kerran maalinteossa päätöserässä, kun Jakub Krejcikin viivakuti helähti verkon perukoille. Puljujärvi merkkautti osumaan syöttöpisteen.