Jesse Puljujärvi kävi isossa lonkkaremontissa – tältä sopimuksettoman suomalaisen liike näyttää nyt

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven molemmat lonkat operoitiin kesäkuun viimeisellä viikolla Yhdysvalloissa. Puljujärvestä on nyt julkaistu videomateriaalia harjoitteluolosuhteissa ison operaation jälkeen.

Välttämättömän tuplalonkkaleikkauksen läpikäynyt Puljujärvi joutuu kuntouttamaan itseään eri arvioiden mukaan vähintään puolen vuoden ajan.

Totaalinen lepovaihe näyttää olevan ohi. Amerikkalaisortopedi Edwin Su julkaisi Instargramissa videon, jossa Puljujärvi harjoittelee jo täyttää häkää luistelualustalla ja kuntosalilla, kun leikkauksesta on kulunut noin neljä viikkoa. 

Mikäli videoupotus ei näy, voit katsoa sen täältä

Puljujärven tulevaisuus on tällä hetkellä iso kysymysmerkki. Hyökkääjä jäi ilman perustarjousta, joten Carolinassa loppukauden pelannut suomalainen on rajoittamaton vapaa agentti.

Puljujärven agentti Markus Lehto kommentoi suojattinsa suunnitelmia MTV Urheilulle heinäkuun alussa. Lehdon mukaan katseet ovat vain ja ainoastaan NHL:ssä. 

Kyllä me tiedetään, että Eurooppa on olemassa, mutta sitä ei ole mietitty vaihtoehtona, Lehto linjasi.

– Mies on NHL-pelaaja, kaikki sen tiedostavat Pohjois-Amerikassa. Sen suuntaista on ollut kiinnostus myös, Lehto vakuutti tuolloin. 

Puljujärvi on pelannut NHL-urallaan kaikkiaan 334 ottelua, joissa tehopisteitä on syntynyt 51+63=114. 


 

Lue myös:

    Uusimmat