Jesse Puljujärvi jatkoi hurjaa pisteputkeaan – Kärppien nuorelle tähtivahdille jo neljäs perättäinen nollapeli

Oulun Kärpät otti tiukan 1-0-voiton KooKoosta lauantain SM-liigakierroksella.

Vähämaalisen ottelun ainoa osuma nähtiin toisessa erässä, kun Jesse Puljujärvi takoi pelivälineen verkkoon napakalla rannekudilla.

Maalinsa myötä Puljujärvi kasvatti pisteputkensa jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Myös Puljujärven maaliputki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi.

Kärppien maalilla torjunut Justus Annunen otti jo kauden neljännen nollapelinsä, kun hän venyi 25 torjuntaan. Annunen on pitänyt kaikki nollapelinsä perättäisissä otteluissa.

Annunen on pitänyt maalinsa puhtaana nyt 256 minuuttia ja 28 sekuntia putkeen. Annunen on enää kolmen minuutin päässä Kimmo Lecklinin ennätyksestä. Lecklin piti maalinsa puhtaana aikoinaan 259 minuuttia ja 28 sekuntia.

JYP tyrmäsi KalPan

JYP oli rautainen isäntäjoukkue, kun se murjoi KalPan peräti 5-0-lukemin.

Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli kaksi maalia iskenyt 38-vuotias konkarihyökkääjä Juha-Pekka Hytönen. Ensimmäisen maalinsa Hytönen iski alivoimalla vastahyökkäyksen päätteeksi. Illan toinen osuma syntyi toisessa erässä.

Päätöserässä nähtiin myös upeaa veljeskemiaa, kun Julius Honka teki SM-liigauran ensimmäisen osumansa. Upean syötön maaliin tarjoili Juliuksen 19-vuotias pikkuveli Anttoni.

JYPin maalilla pelannut Eetu Laurikainen tarvitsi nollapeliinsä 19 torjuntaa.

Lauantain kierroksen lopputulokset:

HPK-Jukurit 4-3
JYP-KalPa 5-0
KooKoo-Kärpät 0-1
SaiPa-Tappara 1-4
Ilves-Lukko 2-3 vl.
TPS-Pelicans 0-1
Ässät-HIFK 1-3

Myöhemmin alkaneiden otteluiden lopputulokset päivitetty juttuun klo 21.16.

Lue myös:

    Uusimmat