Jesse Puljujärven röyhkeä jyräys tuotti satoa jo ensiminuuteilla – Pelicans syttyi pikavauhtia

1:10
Katso videolta Jussi Jokisen viimeistelemä Kärppien avausmaali, jota oli petaamassa röyhkeästi Jesse Puljujärvi.

Jesse Puljujärvi petasi Kärppien avausmaalin Pelicansia vastaan röyhkeillä otteillaan jääkiekon SM-liigassa.

Pelicans pelasi avausminuuteilla ylivoimaa, kun Puljujärvi ajoi Kärppien puolustussinisen kohdilla Miika Roineen pystyyn. Latu aukesi, ja Kärppien Jussi Jokinen pääsi nostamaan kiekon hyökkäysalueelle, jossa hän hetken aikaa syötteli Puljujärven kanssa.

Jokinen käytti kiekkoa viivassa, josta Shaun Heshka sekä Taneli Ronkainen jatkoivat sen maalille ja Jokinen tälläsi irtokiekon sisään. Kärpät siirtyi ottelun alun osumalla 1–0-vierasjohtoon.

Kärppien Julius Hermosen rangaistus oli ehtinyt päättyä vain hetki ennen maalin syntymistä.

Pelicans kuitenkin syttyi komeisiin otteisiin ja vastasi väkevästi myöhemmin avauserässä. Sakke Hämäläinen kiskaisi ylivoimalla villistä maalinedusruuhkasta lahtelaisisännät tasoihin ja tshekki Rudolf Cerveny vei myöhemmin tasaviisikoin Pelicansin 2–1-johtoon.

1:22
Pelicansin Sakke Hämäläinen tasoittaa.

1:07
Rudolf Cerveny vie Pelicansin 2–1-johtoon.

Kärpät onnistui kuitenkin tekemään vielä niin sanotun pukukoppimaalin ja tasoitti pelin 2–2:een vain kolme sekuntia ennen avauserän päättymistä. Ylivoimaosuman viimeisteli vastasi aivan maalin edustalta Mika Pyörälä. Puljujärvi pysäytti Pelicansin purkuyrityksen hyökkäyssinisen tuntumasta luistimellaan ja nappasi osumaan syöttöpisteen Cody Kunykin kanssa.

3:59
Mika Pyörälän 2–2-tasoitus hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen.

Puljujärvi takoi eilen tehot 2+1, kun Kärpät kaatoi vieraissa HIFK:n 7–3. Pelicansin edellinen ottelu on tiistailta HIFK:ta vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja