Jesse Puljujärven kohtelu NHL:ssä hämmästytti – ”Minun on se sanottava”

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven vastuu on pienentynyt viime otteluissa jääkiekon NHL:ssä. Kärkiketjusta tiputetun suomalaisen tilanne on puhuttanut fanien ja asiantuntijoiden keskuudessa.

Fanit keskustelivat tilanteesta kiivaasti myös keskiviikkona. Kun Oilersin ja Pittsburgh Penguinsin välisestä ottelusta oli pelattu kaksi erää, päätti TSN:n NHL-asiantuntija Dustin Nielson ottaa asian esille Twitterissä.

– Minun on se sanottava, koska kaikki odottavat minun puhuvan. Puljujärvi on tasakentällisin vähintään neljänneksi tai viidenneksi paras hyökkääjä Oilersissa. He (Oilers) ovat hävinneet laukaukset 26–11, eikä hän (Puljujärvi) voi pelata vain kahdeksan minuuttia kahdessa erässä. Aika nostaa hänet takaisin kahteen kärkiketjuun, arvioi Nielson.

Oilersin valmennus vastasikin huutoon, ja Puljujärvi nähtiin kolmannessa erässä supertähti Leon Draisaitlin ketjussa. Oilers voitti ottelun 5–2 ja vei päätöserän nimiinsä maalein 3–0. Puljujärvi sai syöttöpisteen Connor McDavidin tyhjiin laittamaan osumaan.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja