Jennifer Lopezin uusi sinkku raivostutti fanit – "oksettavaa"

Jennifer Lopezin uusin biisi kirvoitti faneissa ristiriitaisia reaktioita.

Poppari Jennifer Lopez julkaisi tällä viikolla uunituoreen Ain't Your Mama -kappaleen. Kappale on kuitenkin ylisanojen sijaan saanut aikaan paljon polemiikkia, sillä tähden fanit eivät ole lainkaan mielissään siitä, että biisin on tuottanut Dr. Luke.

Useita hittibiisejä kynäilemässä ollut mies on aiemmin noussut otsikoihin, kun laulaja Kesha haastoi hänet vuonna 2014 oikeuteen itsensä huumaamisesta ja raiskaamisesta 18-vuotissyntymäpäivillään. Myös American Idolin ensimmäinen voittaja Kelly Clarkson on ilmaissut, ettei pidä miehestä ja on kommentoinut joutuneensa työskentelemään miehen kanssa suorastaan levy-yhtiönsä kiristämänä.

Moni Jennifer Lopezin fani on pahoittanut mielensä siitä, että Lopez on yhteistyössä kyseenalaisen maineen omaavan tuottajan kanssa. Useat FreeKesha-hashtagia käyttävät Twitter-käyttäjät ovat yhtenä rintamana twiitanneet boikotoivansa Lopezin sinkkua Dr. Luken mukanaolon vuoksi.

Moni on myös kommentoinut asiaa kovin sanoin.

– Pidän JLosta, mutta se, että hän teki yhteistyötä Dr. Luken kanssa, oksettaa minua. Herätkää, hän on raiskaaja, eräs käyttäjä tylyttää.

–Ain't Your Mama, JLon uusi single on naisille osoitettu ja Dr. Luken tuottama. Hauskaa. Älkää ostako tätä laulua, neuvoo toinen.

– Odotin todella uutta musiikkia JLolta, mutta kun sain kuulla sen olevan Dr. Luken tuottama, en halua tukea sitä. Sori.

– Toivotan JLolle pelkkää menopaussia ja matalia myyntilukuja uuden Dr. Luken tuottaman singlen suhteen, sivaltaa eräs Twitter-käyttäjä.

American Idol Subilla sunnuntaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat