Yhdysvaltalaisnainen synnyttää taas: Kohta 20 lasta!

Michelle ja Jim Bob Duggaria odottaa epätavallisen hieno perheonni. Pariskunta on nimittäin saamassa 20. lapsensa.

Yhdysvaltalaispariskunta odottaa lasta. Michelle ja Jim Bob Duggarilla on jo vankka kokemus lasten kasvatuksesta. Pari on nimittäin saanut tätä ennen jopa 19 lasta.

– Olemme niin innoissamme, 45-vuotitas Michelle kertoo People-lehdelle.

Nainen on kolmannella kuulla raskaana ja lapsen on määrä syntyä huhtikuussa.

– Tunnen oloni hyväksi. Huonovointisuus on jo ohi, Michelle sanoo.

Michellellä on totta totisesti kokemusta raskaana olosta aiemminkin. Pariskunnalla on jo 19 lasta: Joshua, 23, kaksoset Jana ja John-David, 21, Jill, 20, Jessa, 19, Jinger, 17, Jospeh, 16, Josiah, 15, Joy-Anna, 14, kaksoset Jeddiah ja Jeremiah, 12, Jason, 11, James 10, Justin, 9, Jackson, 7, Johanna, 6, Jennifer, 4 ja Jordyn, 3. Nuorimmainen, pieni Josie-tyttö syntyi ennenaikaisesti viime joulukuussa vain 25 viikon iässä. Tytön taistelua seurattiin pariskunnan tositv-ohjelmassa. Nykyään pienokainen voi hyvin ja kehittyy täysin normaalisti. Äidin mukaan tyttö on oikea energiapakkaus, joka ei pienestä koostaan huolimatta ajattele olevansa yhtään muita pienempi.

Michelle-äiti joutuu olemaan tarkkana myös oman terveytensä vuoksi. Korkean ikänsä vuoksi hän on riskisynnyttäjä, joten hän syö paljon proteiinia ja tuoreita vihanneksia.

– Teemme parhaamme. Otan nokoset joka päivä ja pidän itsestäni hyvää huolta, Michelle kertoo.

Tuleva synnytys tulee olemaan erilainen, sillä Michelle synnyttää keisarinleikkauksella. Perheen täytyy miettiä myös sitä, miten kertoa tulevan lapsen 19 sisarelle, että heille on tulossa sisko.

– Lapset kysyivät minulta, vitsailenko vai olenko tosissani. Se oli iso yllätys. Pikkuiset hyppivät ylös ja alas, kun he tajusivat, että olen tosissani, Michelle kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: people.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja