Jenni Vartiainen täytti 40 vuotta – näin laulaja on muuttunut

Jenni Vartiainen nauttii vauva-arjestaan New Yorkissa – huippuartisti kertoo kuulumisiaan MTV Uutiset Liven haastattelussa 5:50
Jenni Vartiainen kertoi vuonna 2021 MTV Uutisille vauva-arjestaan New Yorkissa.

Gimmel-yhtyeestä julkisuuteen noussut Jenni Vartiainen täytti pyöreitä.

Artisti Jenni Vartiainen täytti 40 vuotta 20. maaliskuuta. Vartiainen jakoi itsestään kuvan Instagramissa syntymäpäivänsä kunniaksi.

– Elämä on ihmeellistä ja 40 tuntuu nyt erityisen hyvältä. Oli liikuttavaa herätä teidän viestitulvaanne. Kiitos kaikille muistamisesta, Vartiainen kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuva onkin täyttynyt onnentoivotuksista ja sydänemojeista. Vartiaista onnittelivat muiden muassa juontaja Anni Ihamäki, artisti Antti Tuisku, toimittaja Maria Veitola, kirjailija Juha Vuorinen ja entinen taitoluistelija Kiira Korpi.

Vartiainen ponnahti julkisuuteen vuonna 2002 Popstars-kilpailun myötä, jossa perustettiin Gimmel-niminen yhtye. Yhtyeeseen kuuluivat myös Susanna Berg (ent. Korvala), Ushma Olava (ent. Karnani) ja Jonna Christensen (ent. Pirinen). Ensimmäisten viikkojen aikana Christensen suuntasi kuitenkin soolouralle ja Gimmel jatkoi eteenpäin kolmikkona. Yhtyeen taival tuli päätökseensä vuonna 2004.

Vartiaisella on kaksi lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2019 ja 2022. Hän asuu miehensä ja lastensa kanssa New Yorkissa.Lue myös:

    Uusimmat