Jenni Vartiainen julkaisi harvinaisen kirjoituksen somessa: "Tuntui julkealta ja todella väärältä"

Jenni Vartiainen ottaa kantaa hänestä kirjoitettuun artikkeliin.

Artisti Jenni Vartiainen julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen postauksen. 

Julkaisemassaan tekstissä hän puhuu kehorauhan puolesta. Vartiainen kertoo hyväksyvänsä sen, että on artistiuransa vuoksi arvostelun kohteena. Nyt hän koki kuitenkin tärkeäksi kommentoida asiaa julkisesti.

– Olen vuosien saatossa siihen tottunut. Hyvin harvoin lähden julkisesti kommentoimaan mitään yksityisyyteeni liittyvää. Kuitenkaan en voi olla sanomatta mitään, kun näin itsestäni Seiska-lehden kannen, jossa mahdollisella raskaudellani halutaan myydä lehtiä. Se tuntui julkealta ja todella väärältä, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tässä ei ole kuitenkaan kyse minusta vaan myös paljon tärkeämmästä ja isommasta asiasta: Jokaisella ihmisellä on oikeus nauttia omasta kehostaan juuri sellaisena kuin se on. Meillä kellään ei ole oikeutta tehdä toisen ihmisen kehosta arviota sillä perusteella mitä näemme. Emme koskaan voi tietää mitä toinen käy läpi, joten vähintä mitä meidän tulee tehdä on kunnioittaa jokaisen yksityisyyttä omaan kehoonsa ja ulkonäköönsä. Joskus myös kehut voivat loukata. Muistetaan siis olla lempeitä ympärillämme oleville ihmisille, kuten myös itsellemme. 

Tekstinsä lopuksi hän ilmoittaa, ettei ole raskaana. 

Vartiainen esiintyi aikaisemmin tällä viikolla Linnan juhlien virallisilla jatkoilla Kämp-hotellissa. Vartiainen esitti jatkoilla Finlandian, yhdessä Samuli Edelmannin kanssa Levottomat-kappaleen sekä uuden Lanka-singlensä. Lanka-kappale syntyi äitiydestä. Hän kuvaili MTV Uutisten haastattelussa, miten äitiys on muuttanut häntä. 

– On tosi hyvä kaltaiselleni, että on joutunut luopumaan kontrollin tunteesta, mitä on aina hanakasti elämässään tottunut pitämään. Se on ollut ikään kuin kaiken järjestyksen ydin. On ihanaa, että sellaisestakin voi höllätä ja päästää semmoiseen terveelliseenkin kaaoksen makuun, niin elämä on hauskempaa, hän kuvailee. 

Lue myös:

    Uusimmat