Jenni Pääskysaari käsittelee parisuhteiden päättymistä AVAn uutuussarjassa

Valloittava juontaja ja toimittaja Jenni Pääskysaari pureutuu AVAn uutuussarjassa erilaisiin eroihin. Sarjassa kuullaan joukko yllätyksellisiä erotarinoita.

Parisuhteen päättyminen ja etenkin päättäminen on taitolaji, jossa kaikki eivät onnistu. 11 tapaa jättää nainen kertoo , joita yhdistää yllätyksellisyys, suuret tunteet ja myrskyn jälkeen heräävä toivo.

Kaikki parisuhteet eivät pääty sivistyneesti keskustellen. Nainen saattaa löytää itsensä tilanteesta, jossa kumppani kuittaa yhdellä lauseella senhetkisen suhteen päättyneeksi. Erontekovälineenä voi olla myös tekstiviesti, Facebook, sähköposti – tai vaikkapa tyly lappu keittiön pöydällä. Erotarinoita on yhtä monta kuin on eroja.

Tule mukaan luomaan AVAa – Lue erotarinat ja lähetä kysymys vieraille!

Juontaja Jenni Pääskysaari haastattelee jätetyksi tulleita ainutlaatuisella otteellaan. Luvassa on pysäyttäviä hetkiä, moniäänistä keskustelua, suuria tunteita, vertaistukea, lämpöä ja tietenkin toivoa. Ohjelma antaa myös ajattelemisen ja ihmettelemisenkin aihetta: voiko joku tosiaan käyttäytyä ihmissuhteissaan noin häikäilemättömästi?

Keskustelua viritetään arkaluonteisistakin aiheista

Ohjelman juontaa ihastuttava Jenni Pääskysaari, joka tunnetusti osaa käsitellä suuria tunteita ja tärkeitä hetkiä. Hänen mukaansa eroaiheiselle talk showlle on olemassa tilaus.

– Suurin osa aikuisista ihmisistä on joskus eronnut. Kosketuspintaa siis löytyy. Eroista puhutaan ystävien kanssa, niitä käydään läpi lehdissä ja puidaan terapiassa, mutta televisiossa niistä ei puhuta. Uskon, että parhaimmillaan televisio voi tarjota vertaistukea ja lohtua. Ohjelman perussävy on rajuistakin tarinoista huolimatta toiveikas ja lämmin, ja käsittelemme sitä, mitä ero opetti ja miten siitä jatkettiin eteenpäin. Nauraminenkaan ei ole kiellettyä, Jenni kertoo.

Luvassa hyvin erilaisia erotarinoita

11 tapaa jättää nainen esittelee jaksoissaan hyvin erilaisia erotarinoita. Ohjelman teemoina nähdään mm.

Voiko kamalan eron jälkeen päätyä ystäviksi

Puolison kuolema

Puolisoni eli kaksoiselämää

Puolisoni katosi

Ruuhkavuodet ja parisuhde

Terapian avulla selvisin

Jakson teemasta keskustellaan studiossa yhdessä jätetyksi tulleen naisen sekä studiovieraiden kanssa. Studiovieraina nähdään julkisuudestakin tuttuja henkilöitä ja asiantuntijoita. Keskusteluissa pohditaan mm. voiko kamalan eron jälkeen päätyä ystäviksi. Entä voiko toista ihmistä oikeasti koskaan tuntea? Ja miten puolison äkillisestä katoamisesta voi selvitä?

Jos haluat tietää kuinka naiset selvisivät erosta, lähetä kysymys vieraille!

Nainen kerro meille miten sinut jätettiin!

11 tapaa jättää nainen AVAlla tiistaisin klo 21 alkaen 28.8.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja