Jenna Mäkikyrö odottaa esikoistaan – jättäytyy pois Nikotellen-podcastista

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö kuvailevat omin sanoin Nikotellen-podcastiaan 1:01
Videolla Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö kuvailevat omin sanoin Nikotellen-podcastiaan.

Niko Saarisen ja Jenna Mäkikyrön viimeinen yhteinen lähetys ilmestyy 27. elokuuta.

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö ovat luotsanneet supersuosittua Nikotellen-podcastia yhdessä jo kahden vuoden ajan. Tämä kesä on kuitenkin kaksikon viimeinen, sillä Mäkikyrö odottaa kumppaninsa kanssa esikoista ja lopettaa podcastissa.

Kaksikon viimeinen yhteinen lähetys ilmestyy PodMe Premiumissa lauantaina 27. elokuuta.

– Niin se elämä yllättää ja tuo eteen suuria muutoksia, joita jännityksellä odotetaan. Minun matka Nikotellenissa oli mieletön, ja sain tehdä monen monta jaksoa ihan parhaassa seurassa. Haikein mielin elokuussa vikat jaksot teen, mutta suurella lämmöllä muistelen tätä matkaa, Mäkikyrö kertoo tiedotteessa.

Podcastin ympärillä käy parhaillaan kova kuhina, kuka hyppää Mäkikyrön tilalle Saarisen aisapariksi. Saarinen kertoo olevansa onnellinen Jennan ja tämän kumppanin tulevasta perheenlisäyksestä.

– Samaan aikaan päätöksestä, että Jenna jättää Nikotellen -podcastin, olen tietenkin surullinen. Tehtiin tätä matkaa kaksi vuotta ja siihen mahtui niin uskomaton kasa tarinoita, hauskoja hetkiä ja elämänvaiheita. Ne toki jatkuu meillä vielä ystävinä, mutta eivät taltioidu enää viikoittain kuultavaksi podcastiin. Nautitaan vielä 9 viimeisestä yhteisestä jaksosta ja mennään täysillä eteenpäin! Nikotellen syksy näyttää jännältä, mutta sitä ennen eletään kuin tämä olisi viimeinen yhteinen kesämme, Saarinen kommentoi tiedotteessa.

PodMe Suomen sisältöjohtaja Ninja Huhtamäki löytää uutisista pelkästään positiivisia puolia. Nikotellen-podcast tiedottaa uusista kuvioista seuraavan kerran elokuun lopussa.

– Upea juttu Jennalle, ja samalla kun toivotamme ihanaa matkaa uuteen elämänvaiheeseen, jäämme tietysti kaipaamaan Jennan ylivoimaista myötäelämisen ja tarinankerronnan taitoa. Jennan ja Nikon välinen kemia on magiaa, ja sitä tulee olemaan myös ystävysten viimeinen yhteinen kesä podcastissa. Paljastamatta enempää, odotamme todella innolla Nikotellen-podcastin syksyä, joka tulee varmasti yllättämään kaikki Nikotellen-fanit positiivisesti, Huhtamäki toteaa tiedotteessa.

Mikä on oudoin tilanne, mihin Niko ja Jenna ovat joutuneet podcastin tiimoilta. Katso video:

Mikä on oudoin tilanne, johon Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö ovat joutuneet podcastinsa vuoksi? 0:40


Lue myös:

    Uusimmat