Jeffrey Epsteinin pitkäaikainen kumppani Ghislaine Maxwell on pidätetty – osallisuutta alaikäisten uhrien rekrytointiin?

1:21
Alaikäisten seksikaupasta syytetty miljonääri Jeffrey Epstein kuoli elokuussa 2019

Seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksikaupan pyörittämisestä syytetyn yhdysvaltalaisen miljonääri Jeffrey Epsteinin pitkäaikainen kumppani Ghislaine Maxwellon pidätetty, kertovat muun muassa CNN ja BBC.

Maxwell on liitetty entisen kumppaninsa, miljonääri Jeffrey Epsteinin seksuaalirikosvyyhtiin. BBC:n mukaan Ghislaine Maxwell on kieltänyt osallisuutensa ja tietoisuutensa syytöksistä. Maxwellin on määrä päätyä oikeuden eteen vielä tänään vastaamaan syytteisiin.

Jeffrey Epsteinia syytetään seksikaupan pyörittämisestä ja lukuisten naisten ja alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä. Epsteinin epäillään houkutelleen alaikäisiä tyttöjä asuntoihinsa yhdessä työntekijöittensä kanssa. Epsteinin nuorimmat uhrit olivat 14-vuotiaita. Epsteinin epäillään myös maksaneen uhreilleen siitä, että he rekrytoivat Epsteinille uusia tyttöjä, joita hän hyväksikäytti.

Maxwellin epäillään auttaneen Epsteinia nuorten tyttöjen ja naisten rekrytoinnissa.

Epstein löydettiin kuolleena vankilasellistään New Yorkissa elokuussa 2019. Seksuaalirikosvyyhti on kuitenkin jatkunut voimakkaana ja ollut vahvasti esillä julkisuudessa syytetyn kuoleman jälkeenkin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja