Jättiyllätys! Tanssii Tähtien Kanssa ja Putous palaavat ruutuun!

Koko kansan suosikkiohjelmat Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa nähdään MTV3-kanavan kevään 2017 ohjelmistossa.

MTV juhlii ensi vuonna 60-vuotista tv-taivaltaan huippuohjelmiston kera. Juhlavuoden kunniaksi kaksi estradiviihdeohjelmaa palaa ohjelmistoon, kun Tanssii Tähtien Kanssa ja Putous tekevät paluun ruutuun.

– Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa ovat viime vuosien suurimmat ja puhutuimmat viihdeilmiöt. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota suomalaisille jatkossakin vetovoimaisia ja rakastettuja viihdesisältöjä. Ensi vuonna juhlistamme juhlavuotta, joka näkyy myös ohjelmistossa. MTV tulee panostamaan entistäkin enemmän kotimaiseen viihteeseen ja isoihin tv-ilmiöihin, kertoo MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Katsojat pääsevät jälleen seuraamaan uusien tähtitanssijoiden huikeaa kehityskaarta, kun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 10. tuotantokausi pääsee vauhtiin uusien tähtioppilaiden ja tanssijoiden sekä tuomariston kera. 

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa on esitetty vuodesta 2006. Miljoonayleisöjä kerännyt sarja on vuosien varrella noussut yhdeksi suomalaisten suosikkiohjelmista.

Sarjan edellinen kausi nähtiin keväällä 2014. Tuolloin Tähtitanssien finaalissa mittelöivät laulaja Pete Parkkonen sekä näyttelijä Anu Sinisalo.

Parkkonen pokkasi kisan voiton yhdessä tähtiparinsa Katri Mäkisen kanssa. Kotikatsomossa finaalin ratkaisuhetkiä jännitti parhaimmillaan huikeat 1,25 miljoonaa katsojaa.

Kuka on vuoden sketsihahmo?

Huippusuosittu viihdeohjelmien klassikko Putous palaa ruutuun sinisine paitoineen, tulikokeineen ja sketsihahmokilpailuineen. Yllättävät ja ajankohtaiset sketsit sekä taitava näyttelijäjoukko luovat ensi kevääseen ilmiöitä, joilta kukaan ei voi välttyä kokemasta.

Mitä hokemaa hoetaan ensi keväänä ja kuka hahmo valloittaa katsojien sydämet, se nähdään keväällä 2017, kun Putouksen 8. tuotantokausi käynnistyy.

Putouksen seitsemäs kausi nähtiin loppuvuodesta 2015. Tuolloin sketsihahmokilpailun voittajaksi kruunattiin Joonas Nordmanin Matti Pikkuvanhanen. Putous-finaali tavoitti 1,45 miljoonaa suomalaista.

Putouksen finaalissa sketsihahmokisan voitosta kisasivat Matti Pikkuvanhasen lisäksi Mari Perankosken hahmo Alli Kaattori ja Jenni Kokanderin Irma Rönkkö.

Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2017. Tarkemmista lähetysajoista sekä ohjelmien kokoonpanoista tiedotetaan myöhemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja