Jättilovi Real Madridiin – maailman paras pelaaja jättää mahtiseuran

Karim Benzema iski hattutempun jo avausjaksolla 1:15
Karim Benzemalla on kulkenut myös tällä kaudella. Tässä hän maiskutteli hattutempun huhtikuussa jo avausjakson aikana.

Maailman parhaana miesjalkapalloilijana viime syksynä palkittu Karim Benzema, 35, jättää Real Madridin. Espanjalainen mahtiseura vahvistaa asian tiedotteessaan.

Ranskalaishyökkääjä Benzema siirtyi Real Madridiin Lyonista 21-vuotiaana vuonna 2009. Vyölle Los Blancosissa on kertynyt 647 peliä, joissa hän on tehnyt 353 maalia. Enemmän maaleja Realin paidassa on historian saatossa iskenyt vain Cristiano Ronaldo 450 kaapillaan.

Benzema on voittanut Realin riveissä kaikkiaan 25 mestaruutta, muun muassa viisi kertaa Mestarien liigan ja yhtä monesti seurajoukkueiden maailmanmestaruuden. Espanjan pääsarjamestaruuksia Benzeman Real-vuosilta on neljä kappaletta.

Maailman parhaana miesjalkapalloilijana viime syksynä palkittua joukkueen kapteenia ja kovissa paikoissa usein esiin noussutta Benzemaa tituleerataan Realin tiedotteessa aiheesta yhdeksi seuran suurimmista legendoista.

Loukkaantumisista tällä kaudella kärsineelle ranskalaiselle ollaan järjestämässä jäähyväistilaisuus Madridissa ensi tiistaina.

Benzema on Realin mukaan "ansainnut oikeuden päättää tulevaisuudestaan". Hänen tuleva seuransa ei ole varmistunut, mutta muun muassa ESPN:n mukaan mies olisi menossa tienaamaan saudimiljoonia Al-Ittihadiin. 

Lue myös:

    Uusimmat