Jätetyksi tuleminen tulee kalliiksi

Jätetyksi tuleminen maksaa naiselle paljon, uusi kysely osoittaa. Shoppaileminen auttaa jätettyä pääsemään yli sydänsuruista.

Superdrugin toteuttaman kyselyn mukaan naiset yrittävät päästä eron yli shoppailemalla ja sijoittamalla itseensä. Kaiken lisäksi törsäily on kannattavaa, newslite.tv uutisoi.

Kyselyyn osallistui 2000 vastikään jätettyä, joista yli puolet kertoivat paikkailevansa sydäntään uusilla vaatteilla, meikeillä, kuntosalijäsenyydellä ja ulkonäköön liittyvillä hoidoilla, kuten suihkurusketuksella tai manikyyrillä. Keskimäärin jätetyksi tullut shoppaili 700 dollarin edestä.

– Jätetyksi tuleminen tuntuu kovimmistakin naisista kamalalta. Eron jälkeen naiset pohtivat, mikä ihmissuhteessa meni vikaan. Lisäksi he ovat ovat hämmentyneitä ulkonäkönsä suhteen, kyselyn johtaja Simon Comins kertoo.

Eron jälkeisestä törsäilystä on hyötyä, sillä vastanneista 75 prosenttia oli sitä mieltä, että tuhlailu auttoi saamaan elämän taas raiteilleen.

– Panostaminen uuteen kampaukseen, hiustenväriin, kauniiseen rusketukseen ja uusiin vaatteisiin voi olla voimaannuttavaa sydänsuruista kärsiville, Comins sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: newslite.tv

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja