Järvenpään ravintola-ampumisesta vaaditaan vangittavaksi 21-vuotiasta naista – Poliisi: "Meillä on muitakin epäiltyjä"

Poliisi vaatii 21-vuotiasta naista vangittavaksi Järvenpään lauantaisesta ampumisesta. Poliisi epäilee naista murhan yrityksestä.

Vangitsemisesta kertoi ensin Ilta-Sanomat.

– Tässä vaiheessa asiasta ei ole mitään uutta kerrottavaa. Meillä on syyttäjän kanssa palaveri meneillään, kommentoi jutun tutkinnanjohtaja Sanna Rentola Itä-Uudenmaan poliisista MTV uutisille torstaina aamupäivällä.

Epäilläänkö vangittavaksi esitettyä naista yhdestä vai kahdesta murhan yrityksestä?

– En kommentoi asiaa.

Onko teillä tähän tapahtumaan liittyen muita epäiltyjä?

– Meillä on muitakin epäiltyjä, Rentola vastaa.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen ei ole jätetty kuitenkaan tässä vaiheessa muita vangitsemisvaatimuksia ravintola-ampumiseen liittyen. 21-vuotiaan vangitsemisoikeudenkäynti järjestetään vantaalla perjantaina kello 9.

Kaksi loukkaantui

Kaksi ihmistä loukkaantui lauantaina ravintolassa tapahtuneessa ampumisessa Järvenpäässä. Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta lauantaina iltakahdeksan jälkeen.

Molemmat ampumisessa loukkaantuneen henkilöt joutuivat sairaalahoitoon ja olivat siellä vielä alkuviikosta. Loukkaantuneiden vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Poliisi otti ampujaksi epäillyn naisen kiinni maanantaina kello 14 aikoihin yksityisasunnosta Järvenpäästä.

Poliisi on aiemmin kertonut, että ampumisessa oli kyse toisensa entuudestaan tunteneiden ihmisten välienselvittelystä.

Poliisi on jatkanut tapauksen tutkintaa kuluvan viikon aikana tekemällä kuulusteluja sekä teknistä tutkintaa. Poliisin mukaan tapahtumien kulusta on hyvä käsitys.

Lue myös:

    Uusimmat