Kahta ihmistä ammuttiin ravintolassa Järvenpäässä – poliisilla niukka tiedotuslinja

Poliisi tekee tutkintaa Järvenpään ampumisesta 0:32
Näin poliisi tutki ravintolan aluetta lauantaina. Lehtikuva.

Ravintola on sunnuntaina normaalisti auki, ravintolasta kerrottiin STT:lle.

Poliisi ei ole toistaiseksi tiedottanut mitään uutta lauantai-iltana Uudellamaalla Järvenpäässä tapahtuneesta ampumisesta.

Kahta ihmistä ammuttiin lauantaina Wärtsilänkadulla sijaitsevassa ravintolassa. Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta iltakahdeksan jälkeen.

–  Tämänhetkisten tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu ja he loukkaantuivat tilanteessa. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon, Itä-Uudenmaan poliisi kertoi lauantai-iltana tiedotteessaan.

Poliisin saaman ilmoituksen mukaan ravintolassa oli ammuttu useita laukauksia. Paikalle lähti useita poliisipartioita. STT:n tietojen mukaan kyseessä on Saunakallion aseman läheisyydessä sijaitseva ravintola Roze. Ravintolasta kerrottiin sunnuntaiaamuna STT:lle, että ravintola on sunnuntaina normaalisti auki.

STT ei toistaiseksi ole tavoittanut ketään Itä-Uudenmaan poliisista kommentoimaan asiaa.

Tutkinta jatkunut yöllä

Lauantai-illalla julkaistun tiedotteen jälkeen poliisi ei ole tiedottanut asiasta lisää eikä esimerkiksi kertonut, onko ampuja tavoitettu tai aiheutuuko tilanteesta vaaraa sivullisille.

Helsingin Sanomille Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrottiin sunnuntaiaamuna, että poliisi on yön aikana tehnyt tapaukseen liittyviä tutkintatoimenpiteitä. Poliisista ei tarkennettu, millaisista toimenpiteistä on kyse.

Poliisista ei myöskään otettu kantaa esimerkiksi siihen, onko tekijä tiedossa tai tavoitettu, millaisia vammoja uhreilla on tai mitä rikosta tapauksessa mahdollisesti epäillään, HS kertoi.

Lauantaina illalla julkaistussa tiedotteessa poliisi kertoi tiedottavansa tapauksesta lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

Tiedotteessaan poliisi myös pyysi mahdollisten silminnäkijöiden havaintoja sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Juttua korjattu 22.4.2024 kello 9.31: Jutun viimeisessä kuvassa todisteeksi todennäköisesti merkitty hylsy, ei tuoppia, jonka alla hylsy on.

Lue myös:

    Uusimmat