Järvenpään ampumatapaus muuttui murhaksi – poliisi ottanut kaksi miestä kiinni 27-vuotiaan ampumisesta talon pihalle

1:15
MTV Uutiset Live: Yksi kuollut ampumavälikohtauksessa Järvenpäässä

Poliisi on ottanut kaksi miestä kiinni Järvenpään ampumatapauksesta epäiltynä. Tekoa epäillään nyt murhana.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Tero Tyynelä ei tässä vaiheessa halua täsmentää MTV Uutisille sitä, minkä takia poliisi tutkii henkirikosta murhana. Tapauksessa 27-vuotias mies ammuttiin kuoliaaksi kerrostalon pihalle Järvenpään Sauvakadulle 26. toukokuuta. 

Epäillyt olivat poliisilta karussa eiliseen asti, jolloin poliisi otti kiinni kaksi noin 30-vuotiasta miestä. Miehiä aiotaan esittää vangittavaksi ensi torstaina. Miesten kuulustelu ovat käynnissä ja miesten kiinniotto meni Tyynelän mukaan "hienosti ja rauhallisesti".

Yleisövihjeet olivat "arvokkaita"

Tässä vaiheessa poliisi ei kommentoi sitä, minkälainen motiivi henkirikoksen takana on ja liittyykö asiaan mahdollisesti huumausaineita. Hän ei myöskään kerro sitä, onko teossa käytettyä asetta vielä löydetty.

– Tutkintaa on tehty tiiviissä yhteistyössä muiden poliisilaitosten sekä Keskusrikospoliisin kanssa, Tyynelä kuvailee poliisin tiedotteessa.

Hän ei kuitenkaan täsmennä, miksi esimerkiksi KRP tai muut poliisilaitokset ovat mukana tapauksen tutkinnassa.

Poliisi pyysi aiemmin tapauksen selvittämiseksi yleisöhavaintoja, ja se kiittää niistä olleen apua tapauksen tutkinnassa. Poliisi luonnehtii saatuja vihjeitä "arvokkaiksi".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja