Jarppi Leppälä muistelee jännittävintä hetkeään Possessa – haki tukea Jaakko Saariluomalta: "Sellainen hetki, jonka muistan kirkkaasti"

5:15
Jarppi Leppälä paljastaa Possen uuden kauden osioita.

Jarppi Leppälä tähdittää jälleen Possea. Mies kertoo ohjelman ensimmäisen kauden kuumottavasta hetkestä.

Possen uudella kaudella nähdään jälleen hauskuuttaja Jarno ”Jarppi” Leppälä. Mies on ollut mukana tekemässä viihdeohjelmaa jo kahdeksan kauden ajan. Ohjelman yhdeksäs kausi starttaa perjantaina 3. syyskuuta MTV3-kanavalla.

Leppälä muistelee videolla nauravaisena ohjelman alkuaikoja, kun hän pääsi uuden haasteen eteen, ensimmäistä kertaa elämässään liveohjelman juontajana. Leppälä kertoo jännittäneensä ensimmäisen lähetyksen juontamista paljon.

– Sellainen hetki, minkä muistan kirkkaasti. Minulla oli tasan neljä juontoa siihen lähetykseen, mitkä piti tehdä, että ohjelma soljuu eteenpäin.

Hän toivoi saavansa Jarkko Saariluomalta tukea lähetykseen.

– Olen siinä Filmihallin pihalla ennen liveä ja jännittää niin vietävästi. Jaska tulee siihen ja haen häneltä vähän vertaistukea avautumalle hänelle jännityksestäni.

– Jaska vastasi, että on tehnyt suoria lähetyksiä yli 200 ja käveli pois. Mietin, että tuonko nyt minua pitäisi auttaa, mies kuvailee.

Videolla Leppälä kertoo, mitä uutta tulevalla kaudella on luvassa.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 3.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja