Jaromir Jagrin juhlareissusta paljastus – tilanne hotellilla järkytti toista supertähteä

Jääkiekkolegenda Jaromir Jagr oli huomion keskipisteenä Pittsburghissa viime viikonloppuna. Tshekkitähden toiminta on kuitenkin aiheuttanut supertähtitason nyrpeyttä.

Jagr, 52, oli juhlittu sankari maanantaiyönä Pittsburghissa, kun hänen pelinumeronsa 68 nostettiin areenan kattoon. 

Jagr edusti Penguinsia yli kymmenen vuoden ajan NHL:ssä. Hän voitti seurassa kaksi Stanley Cupia.

Tshekkilegenda saapui kaupunkiin seurueineen useita päiviä ennen jäädytysseremoniaa. Jagr osallistui muun muassa Pittsburghin NHL-joukkueen harjoituksiin ennen juhlallisuuksia. 

Edelleen kotimaassaan kiekkoileva Jagr yöpyi luksushotelli Fairmontissa vierailunsa ajan. The Hockey Newsin mukaan kyseinen yösija on myös musiikkimaailman supertähden Draken suosikkihotelli. 

– Minulle kerrottiin samankaltaista tietoa viikonloppuna, The Hockey Newsin toimittaja Nick Horwat lisäsi. 

THN:n mukaan Drake konsertoi Jagrin vierailun aikana Pittsburghissa ja oli "järkyttynyt", että hänen lempihotellinsa parhaat huoneet oli varattu. 

Myös The Athleticille kirjoittava Josh Yohe raportoi kuullensa samoja tietoja.

– Minulla on luotettava tieto, että Drake ja hänen seurueensa olivat harmissaan, kun eivät saaneet haluamiaan huoneita Fairmontista. Ne oli ilmeisesti varattu Jaromir Jagrille ja hänen vierailleen, Yohe kirjoitti X:ssä

Jagr pelasi NHL-urallaan kaikkiaan hurjat 1733 ottelua. Hän on sarjan kaikkien aikojen pistepörssissä toisena Wayne Gretzkyn jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat