Jarmo Kekäläisen suojatti kohautti haukkumalla NHL-supertähteä Sidney Crosbya – heitti nyt lisää vettä myllyyn

Jääkiekon NHL-seura Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja Brandon Dubinsky ei ole pelannut sitten kauden 2018–2019 vaikean rannevamman vuoksi. Kaikesta päätellen miehellä riittää kuitenkin edelleen mielipiteitä sarjasta.

Jarmo Kekäläisen suojatti teki The Garage Beers Podcastissa selväksi oman mielipiteensä Aleksandr Ovetshkinin ja Sidney Crosbyn välisestä vertailusta.

– Kaikki tykkäävät puhua Sidistä (Crosby) ja Ovista (Ovetshkin) tai mitä vain. V**ut Sidistä. Ottaisin Ovin koska vain ennen häntä, laukoi Dubinsky.

Jenkkihyökkääjän mielipide suuresta kanadalaisesta supertähdestä ei miellyttänyt kaikkia, ja hän sai runsaasti palautetta. Dubinsky palasi asiaan vielä Twitterissä.

– Kuulkaa. Crosby on minua parempi. En koskaan sanonut, ettei hän olisi. Hän on tietenkin yksi parhaista koskaan. Vertailussa olivat Ovetshkin ja Sid. Kukaan teistä ei ole pelannut NHL:ää eikä tiedä, miten vaikeaa on tehdä maaleja NHL:ssä. 724 (Ovetshkin maalimäärä) on järjetön määrä. Sid vain valitti liikaa, kun taas Ovi oli hiljaa ja pelasi kovaa, avautui Dubinsky.

Crosby ja Dubinsky ovat olleet usein tukkanuottasilla kaukalossa. Yksi Crosbyn NHL-uran harvoista tappeluista oli Dubinskya vastaan.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat