Järkyttävä video EM-finaalistadionin uumenista – silmitöntä väkivaltaa, ei herkille

Italian ja Englannin välisen finaaliottelun alla joukko liputtomia kannattajia onnistui tunkeutumaan Wembleyn stadionille, jonka uumenissa tehtiin videoiden perusteella silmitöntä väkivaltaa.

Pääkuvan video: Tulosruudun kattava raportti dramaattisen EM-finaalin huippuhetkistä, fanimellakoista Lontoossa ja italialaiskannattajien mestaruustunnelmista.

Twitterissä julkaistulla videolla (alla) nähdään, miten osa stadionin sisällä olevista kannattajista harjoittavat väkivaltaa ilmeisesti liputta ovesta sisään rynnistäviä ihmisiä kohtaan.

– Uskomatonta väkivaltaista materiaalia Wembleyltä tältä illalta. Aikuinen mies lyö lasta, ja useat ihmiset potkivat aasialaista miestä useita kertoja päähän. Kuvottavaa käytöstä, videon julkaissut brittitoimittaja Kyle Glen kirjoittaa.

Jo aiemmin oli tiedossa, että kannattajia pyrki tunkeutumaan Wembleyllä pelattavan EM-finaalin katsomoon (video alla). Nyt stadionin johto on myöntänyt "pienen joukon" päässeen järjestyshenkilökunnan estelyistä huolimatta katsomoon saakka.

– Teemme nyt tiiviisti töitä järjestysmiesten ja turvallisuustyöntekijöiden kanssa, jotta voisimme poistaa kyseiset henkilöt ottelusta. Kuka tahansa, jolla ei ole lippua stadionilla, poistetaan välittömästi, Wembleyn stadion tiedotti AP:n toimittajan Rob Harrisin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat