Järkyttävä perhesurma kuohuttaa Ruotsia – kaksi lastaan ampunut isä tunnusti surman live-videolla Facebookissa vain hetkeä ennen kuin tappoi itsensä

Ruotsissa perhe kohtasi eilen tragedian, kun isä ampui kaksi lastaan ja sen jälkeen itsensä. Ruotsalaismediat kertovat, että mies julkaisi ennen henkensä riistämistä videon Facebookissa.

Teko tapahtui keskiviikkoiltana Salan kunnassa. Rikospaikalta löydettiin kolme ruumista: viisikymppinen mies ja hänen kaksi lastaan. Poliisin mukaan mies oli ampunut lapsensa ja sen jälkeen itsensä.

Expressen kertoo, että perhesurman toteuttanut mies oli entinen huippu-urheilija, joka oli viettänyt urheilu-uransa puolesta hiljaisempaa vaihetta jo pidemmän aikaa.

Aftonbladet on haastatellut useita miehen ystäviä, jotka ovat kertoneet miehen voineen henkisesti pahoin hiljattain tapahtuneen eron jälkeen.

Isä tunnusti tekonsa suorassa lähetyksessä

Expressenin tietojen mukaan mies tunnusti suorana lähetetyllä videolla tappaneensa poikansa ja aikovansa seuraavaksi surmata itsensä. Mies kertoi myös harkinneensa tekoa pitkään. Video oli lopulta nähtävillä yli kymmenen tunnin ajan.

Aftonbladetin mukaan suorana videolähetystä seuranneita ihmisiä oli yrittänyt estää miehen itsemurha-aikeet kirjoittamalla viestejä kommenttikenttään ja soittamalla tälle.

Poliisi on vahvistanut ottaneensa talteen Facebookissa lähetetyn live-videon, eikä tarvitse enää tietoja sen nähneiltä ihmisiltä. Facebook on ilmoittanut yhteistyöstään poliisin kanssa ja yhtiön edustaja on pahoitellut tapahtunutta.

Poliisi suorittaa teknistä tutkintaa rikospaikalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja