Jarkko Ruudun Sofia-vaimolla häiden jälkeinen stressi

Jarkko Ruudun vaimo Sofia kirjoittaa blogissaan perfektionisti-luonteensa aiheuttaneen stressiä häiden jälkeen.

Jääkiekkoilija Jarkko Ruutu meni naimisiin mallirakkaansa Sofian kanssa heinäkuussa. Pari asteli avioon Helsingin Tuomiokirkossa noin sadan vieraan edessä. Elämästään ja muodista ahkerasti blogiaan päivittävä Sofia julkaisi blogissaan myös kuvia ikimuistoisesta päivästä.

Häistä on kulunut nyt lähes kuukausi ja tuoreessa kirjoituksessaan perfektionistiksi itseään kuvaileva Sofia uumoileekin kärsivänsä häiden jälkeisestä stressistä. Vaikka onnellinen päivä sujui hienosti, riittää häiden ympärillä tekemistä myös itse juhlapäivän jälkeen. Tuore vaimo kirjoittaakin aiheesta otsikolla "Häiden jälkeinen stressi?!"

– Olen käynyt neljän ja puolen tunnin ajan läpi hääkuvia ihan silmät ristissä. Kuvia on kuitenkin ollut upea katsella, minulla on ollut kunnia työskennellä tiimissä, jossa on yhtä perfektionisteja tyyppejä kun minä, mallikaunotar kirjoittaa.

Sporttinen Sofia on kuvarumban ohella ehtinyt ehtineensä kuvarumban ohella myös lenkkeilemään. Helpottunut nainen iloitsee suorittamastaan 12 kilometrin juoksulenkistä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat