Jarkko Ruudun nuori vaimo vastaa vauvauteluihin

Jääkiekkoilija Jarkko Ruudun mallivaimo Sofia Morelius paljastaa yksityiselämän ajatuksiaan blogissaan.

Mallina toimiva Sofia Morelius kirjoittaa ahkerasti muotiblogiinsa. Muodin lisäksi Sofia kertoo blogissaan myös treenaamisestaan ja vastailee lukijoiden kysymyksiin. Yksityiselämäänsä suojeleva Sofia ei ole kirjoituksissaan juuri käsitellyt suhdettaan, mutta nyt Sofia kertoo aiheesta vastatessaan lukijoille.

Sofia, 24, ja Jarkko, 37, menivät naimisiin heinäkuussa. Pari asteli avioon Helsingin Tuomiokirkossa noin sadan vieraan edessä. Häiden jälkeen loogisena jatkumona olisi perheen perustaminen ja monet lukijat tiedustelevatkin Sofialta, haaveileeko hän perheenlisäyksestä?

– Rakastan lapsia. Haluaisin tulevaisuudessa hankkia lapsia, kunhan oikea aika koittaa. Olen aina haaveillut isosta perheestä. Näen itseni kyllä äitinä tulevaisuudessa, Sofia vastailee.

Sofia ei kuitenkaan paljasta, aikooko hän kertoa parin mahdollisista vauvauutisista blogissaan. Ainakin häistään Sofia julkaisi muutamia kuvia kirjoitustensa ohessa. Lukijoita kiinnostaa myös tietää, toivooko Sofia esikoisensa olevan tyttö vai poika?

– Se on minulle samantekevää, onko se sitten tyttö vai poika, Sofia kirjoittaa.

Sofia kirjoittaa tavanneensa aikoinaan Jarkon ystäviensä kautta. Sen enempää tuore vaimo ei kuitenkaan ala miestään kuvailemaan. Lukijoidensa kanssa Sofia on kuitenkin samaa mieltä siitä, että hän on onnekas ollessaan aviossa Jarkon kanssa.

– Aviomieheni on paras mies maailmassa, Sofia kommentoi hymiön kera.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat