Mainos

Vartijaa potkittiin päähän metroasemalla – yritti ottaa kiinni häirikkömiestä

Järjestyksenvalvojaa potkittiin päähän eilen illalla Hakaniemen metroasemalla Helsingissä, kun hän oli ottamassa kiinni aggressiivisesti käyttäytynyttä miestä. Poliisin mukaan potkija saattoi olla härikön toveri tai joku muu. 

Mies potkaisi järjestyksenvalvojaa kaksi kertaa päähän sen jälkeen, kun tämä oli ottanut toisen, aggressiivisesti käyttäytyneen miehen kiinni Helsingin Hakaniemen metroasemalla, Helsingin poliisilaitos kertoo.

Välikohtaus sattui noin kello puoli kymmenen jälkeen perjantai-iltana. Poliisin mukaan järjestyksenvalvoja oli ennen tapahtumahetkeä poistanut metroasemalla häiriköinyttä kaksikkoa lippuhallista. 

Toinen miehistä poistui paikalta, mutta toinen ei suostunut järjestyksenvalvojan kanssa yhteistyöhön, vaan käyttäytyi aggressiivisesti, poliisi kertoo.

Järjestyksenvalvoja vei aggressiivisen miehen maahan ja yritti pitää tätä paikallaan, kun paikalle tuli toinen mies, joka potkaisi järjestyksenvalvojaa yllättäen kaksi kertaa päähän, poliisi kertoo.

Helsingin poliisilaitokselta kerrotaan MTV uutisille, että ei ole varmaa, oliko potkija sama mies, jonka kanssa maassa ollut mies oli häiriköinyt aiemmin.

Järjestyksenvalvoja sai tilanteessa haavoja ja ruhjeita kasvoihinsa. Miehet pääsivät matkoihinsa, mutta poliisi otti potkijan kiinni lähistöltä myöhemmin. Miestä epäillään pahoinpitelystä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.