Järjestä hemmotteluilta ystävillesi!

Oletko aina väsynyt, etkä ehdi tavata ystäviäsi tarpeeksi? Järjestä lapsillesi päiväksi lapsenvahti ja hätistele miesväki tiehensä, sillä nyt on aika rentoutua tyttöjen kesken.

Kiireetön yhdessäolo, hyvä ruoka ja lämmin tunnelma riittävät jo tekemään tyttöjenillasta hauskan, mutta halutessasi voit tehdä illastanne vieläkin upeamman näiden vinkkien avulla.

Aivan ensimmäiseksi sinun on suljettava muu maailma kotisi ulkopuolella - peitä televisio suurella lakanalla, asettele kynttilöitä ympäri taloa ja laita taustalle rentouttavaa musiikkia, tai vaikkapa veden solinaa.

Tarjoa aluksi vain pientä purtavaa, kuten pähkinöitä tai suklaata ja kilistelkää hyvällä juomalla, kuten kuohuviinillä tai vihreällä teellä. Spa-tunnelman mukaisesti toteuta koko illan menu terveellisten antimien ympärille, loistavia vinkkejä löydät esimerkiksi Makuja-osiosta.

Muista pyytää vieraitasi laittamaan puhelimensa äänettömälle, jotta kiireetön hetkenne ei keskeydy pirteän soittoäänen helinään tai muihin vaatimuksiin.

Home spa vieraillesi

Jos sinulla on sauna, lämmitä se ja varaa erilaisia kauneustuotteita, kuten kasvo- ja hiusnaamioita yhteistä rentoutumishetkeänne varten. Yrittäkää olla puhumatta kovaan ääneen, vaan rentoutukaa ja nauttikaa saunan lämmöstä.

Vie peseytymistiloihin etukäteen ylellisen pehmeät pyyhkeet ja vaikka kylpytakit teille kaikille. Sytyttele kauniita kynttilöitä myös sinne, sillä suihkutiloissa valot ovat usein varsin räikeitä, jolloin rentoutuminen on vaikeampaa.

Löytyykö kodistasi pukuhuone? Varaa sinne juotavaa saunan jälkeen ja päällystä tyynyjä frotee-kankaalla, jolloin niihin on ihana nojailla. Voit halutessasi myös lisätä huoneeseen aromaattisia tuoksuja, mutta muista, että ne voivat aiheuttaa joillekin päänsärkyä.

Kauneushoitoja kotiisi

Mikäli haluatte rentoutua kunnolla, mutta sinulla ei ole varaa sijoittaa iltaan paljoa rahaa, tilaa kotiisi oppilasryhmä kauneuskoulusta tekemään erilaisia hoitoja sinulle ja ystävillesi. Voit myös tiedottaa vieraitasi asiasta etukäteen, jolloin voit sopia heidän kanssaan yhteisestä maksusta.

Myös erilaiset hierontaopistot tekevät kotikäyntejä. Ota selvää paikkakuntasi tilanteesta ja varaa hoidot teille kaikille.

Mikäli tilaa ei tunnu löytyvän kotoasi ja olette valmiita panostamaan illanviettoonne, varatkaa hotellihuone käyttöönne päiväksi. Illalla on ihanaa mennä syömään kaupungin parhaaseen ravintolaan tai suunnistaa vaikka yöelämään, kun ei ole huolta aamun arkiaskareiden hoidosta.

Myös Tallinna on hyvä matkakohde tyttöjen reissulle, sillä kauniiseen kaupunkiin on helppo pistäytyä päiväksi. Myös erilaiset kauneushoidot ovat Virossa huomattavasti halvempia kuin kotimaassa.

Kuvat: Naantalin kylpylä, Shutterstock

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja